Toernooiadres:

 

"Dagstrand Fun Beach",

 Velkenskamp 1

 6097 NN Panheel.

 

Logo FB

Route:

 

Route Fun Beach

 

Vanuit Maastricht
U neemt de A2 richting Eindhoven, dan afslag 42 Wessem-Panheel. Aan het einde van de afslag gaat u naar links richting Panheel. U blijft de weg (± 1 km) volgen tot de brug, ga hier linksaf en vervolg uw weg langs het kanaal. Aan het einde van de weg gaat u rechtsaf over de sluis. Aan uw linkerzijde na 200 meter bevind zich het terrein van Fun Beach. De ingang staat met borden aangegeven aan de rechterkant van de weg.

 

Vanuit Eindhoven
U neemt de A2 richting Maastricht, dan afslag 41 Grathem-Wessem-Ittervoort. Aan het einde van de afslag gaat u naar links en volgt de weg in de richting Grathem-Venlo, tot u bij een kruising met verkeerslichten komt. Bij deze kruising gaat u naar rechts. Dan blijft u de weg volgen (± 2 km) tot u bij de wegversmalling komt. U vervolgt uw weg en gaat bij de tweede weg rechtsaf. Aan uw rechterzijde begint na 300 meter het terrein van Fun Beach. De ingang staat met borden aangegeven aan de rechterkant van de weg.

 

Vanuit Venlo
U neemt de N273 (Napoleonsbaan) richting Eindhoven-Maaseik. U blijft de weg volgen tot u bij een kruising met stoplichten in Grathem komt. Bij deze kruising gaat u naar links (richting Heel-Wessem-Panheel). Deze weg blijft u volgen (± 2 km) tot u bij de wegversmalling komt. U vervolgt uw weg en gaat bij de tweede weg rechtsaf. Aan uw rechterzijde begint na 300 meter het terrein van Fun Beach. De ingang staat met borden aangegeven aan de rechterkant van de weg.

 

Andere richtingen
Komende vanuit andere richtingen, rij richting Panheel en volg daarna de bordjes Fun Beach.